3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Konya, GS maçında puan hedefliyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. 

Ligde ilk yarının kendileri için son büyük maçından Konya'ya puanla dönmek istediklerini belirten tecrübeli futbolcu Erman Ergin, "Galatasaray karşısında bugüne kadar yaşadığımız şanssızlığa noktayı koyup puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum. Oynadığımız son maçlarda hakem hatalarından dolayı puanlar kaybettik. Takım olarak bunları en kısa zamanda telafi etmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor. Hafta sonunda inşallah istediğimizi alacağız" dedi. 

Yeşil-beyazlı defans oyuncusu Ömer Gündostu da, zorlu maçlar serisinin sonunda deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirterek, "Geride kalan Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında iyi oynamamıza rağmen istediğimiz, daha doğrusu hak ettiğimiz sonuçları alamadık. Bu üç maçtan 1 puan çıkarabildik. 4 büyükler grubu ile oynayacağımız son maçta Galatasaray ile karşılaşacağız. Zor maç olacak. Maç sonunda sahadan istediğini alan taraf olarak ayrılmak istiyoruz. 5 maçlık seride 7 puan hedeflemiştik. Şimdiye kadar 4 puan topladık. Hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun için de tek yol galibiyet" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 17:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?