5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Konya ilk galibiyetini aldı

Maçın ardından mücadeleyi değerlendiren İstanbulspor’lu Yalçın, deplasmanda puan almak istediklerini belirterek, "Olmadı, üzgünüz. İyi de mücadele ettik. İnşallah gelecek hafta" dedi.
Konyaspor’un başarılı futbolcusu Altan ise, bu tip maçları kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Yoksa ileride problem çekeriz. İnşallah bu galibiyetle bir seri başlatırız" dedi.


Yeşil beyazlı takımın kaptanı Zafer Biryol da, galibiyetin zor geldiğini kaydederek, "Çok iyi bir futbol oynamadık ama iyi mücadele eden taraf bizdik. İnşallah ilerleyen haftalarda, bu galibiyetleri güzel futbolla perçinleyeceğiz" şeklinde konuştu.


Sarı-siyahlı oyunculardan Aytekin ise, 2 tarafın da maçı kazanabileceğinin altını çizerek, "Maç ortadaydı. Pozisyonları değerlendiren Konyaspor oldu. Onları tebrik etmekten başka çare yok. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. İnşallah o maçlarda şanssızlık yaşamaz, ilk maçta 3 puanla tanışırız" diye konuştu.


İstanbulspor Teknik Direktörü Erol Tok, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "2-1 mağlup olduk. Ama bu sonucu haketmedik. Berabere bitebilirdi. Genç oyuncularımız maalesef çok hata yaptı. Golü ararken, kendi kalemizde golü gördük. Gereksiz pas hataları yapıyoruz. Bunlardan doğan pozisyonlardan da gol yiyoruz. Ama iyi yoldayız. Zamanla daha da iyi olacağız" dedi.


Konyaspor Teknik Direktörü Sakıp Özberk ise, ligde kolay maçın olmadığının bir örneğini daha yaşadıklarını ifade ederek, "Maç gitti, geldi. Az kalsın yenemiyorduk. Ama kazanmamız lazımdı. Çünkü çok daha zor maçlarımız var. İlk yarı 3 pozisyon bulduk. Ama iyi bir futbol sergileyemedik. İstanbulspor iyi kapandı. 2. yarı ise daha riskli bir futbol oynadık. Golü de attık, ama görev bilincini iyi uygulayamadığımız için kalemizde beraberlik golünü gördük. Kazanma arzumuz iyiydi. Bu yüzden de 2. golü bulduk. Kazanmasak bile bu mücadele bizi, bir yere getirir" diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2004 Pazar 09:53:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?