3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Konyaspor, Galatasaray maçına hazırlanıyor

Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Konya Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretinde yapılan antrenman ilk 15 dakikadan sonra basına kapatıldı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda 5'e 2 pas çalışması yapan Yeşil-beyazlı ekibin, antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik ağırlıklı çift kale maç yaptığı belirtildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın oyuncularını defans ve kontraatak üzerinde çalıştırdığı öğrenildi.

Tecrübeli oyuncu Erhan Albayrak, Galatasaray maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Aykut hoca dün bizimle bir toplantı yaptı. Galatasaray ne kadar para sıkıntısı çekse de büyük takım. Yüzyılın takımlarından bir tanesi. Afrika Uluslar Kupası'na giden oyuncuların eksikliğini hissetmeyeceklerdir. Buraya güçlü bir takım gelecek. Şampiyonluğa oynuyorlar. Zor bir maç olacak. Ama biz de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik" diye konuştu.

Kaptan Yasin ise, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "Biz ligin ilk yarısı 25 puan hedeflemiştik. Bunun 3 puan gerisinde kaldık. 3 puanlık bir eksiğimiz var. Galatasaray maçında bunu telafi etmek istiyoruz. Ne kadar iyi başlarsak bizim için o kadar iyi olur. İlk devrenin ilk 5 maçında 6 puan toplamıştık. Bundan daha iyi olmak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 22:44:31
Güncelleme :21 Ocak 2006 Cumartesi 10:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?