4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Konyaspor G.Saray yenilgisini unuttu

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında karşılaştığı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldığı Galatasaray maçını unuttu.

Ara vermeden antrenmanlarına devam eden Konyaspor, Tatlıcak M. Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde, Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretinde çalıştı. Kar kaplı sahada kar yağışı altında çalışan Konyaspor'un antrenmanı neşe içerisinde geçti.

Futbolcuların Galatasaray mağlubiyetini unuttuğu görülürken yaklaşık 2 saat süren antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı. Levent Kartop'a karşılık Denizlispor'dan transfer edilen Volkan Al, 2. Lig B kategorisi Yükselme Grubu takımlarından Kartalspor'a kiralanırken, Antalyaspor'dan alınan genç orta saha oyuncusu Tayfun Seven takımla birlikte antrenmana çıktı.

Orta saha oyuncusu Mustafa Er, Galatasaray maçını kazanmak istediklerini ancak olmadığını ifade ederek, "İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Maalesef bunu başaramadık. Özellikle 2. yarıda çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. En kötü beraberlikle bitirebilirdik. Son dakika mağlup olmak bizi bayağı üzdü. Ama bu maç geçti artık. Ders çıkarmamız gerekiyor. Önümüze bakacağız. Bu hafta maçlar da ertelendi. Kupa maçına kadar hazırlıklarımıza devam edeceğiz. İnşallah, kupa maçıyla galibiyet serisine başlamak istiyoruz" dedi.

Takım kaptanı Yasin Çelik ise Galatasaray maçından sonra basında sanki bir panik havası varmış gibi yazılar çıktığını belirterek, "Biz alt sıralardaki çelişmeyi düşünüyoruz. Hiç kimse bunu düşünmüyor. Konyaspor iki maç yenildiği zaman aynı yerde olacak. Bunu kimse düşünemiyor. Vestel Manisaspor ve Galatasaray maçlarını kazansaydık bugün 27 puanla 4. sırada olacaktık. Bu sene lig çok çetin geçiyor. İki maçta herşey değişebiliyor. Bizim hedefimiz ligde kalıcı olmak değil, üst sıralara oynamak. Bunu da başaracak güçteyiz" şeklinde konuştu.

Lige verilen aranın çok iyi olduğunu ifade eden Kaptan Yasin, "Afrika Kupası'nda oynayan arkadaşlarımız da maçların ertelenmesi dolayısıyla daha önce aramıza katılmış olacaklar. Bu da bizim için iyi bir gelişme" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 14:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?