4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Konyaspor galibiyete kilitlendi

Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Tatlıcak M.Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Isınma hareketlerinin ardından yeşil-beyazlı futbolcular, iki grup halinde top tekniğine dayalı, teknik ve taktik çalışma yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti.

Tecrübeli futbolcu Ümit Bozkurt, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarıyı 22 puanla kapattıklarını hatırlatarak, "İlk yarının 4-5 maçında iyi sonuçlar alamadık. İkinci yarıda hedefimiz ilk yarının 4-5 maçında maksimum alacağımız her puanı almak istiyoruz. Daha rahat olarak üstlere oynamak asıl hedefimiz. Bizim için Galatasaray maçı çok önemli. Devre arasını çok iyi geçirdiğimize inanıyorum, inşallah devre arasında yaptığımız çalışmaları sahaya yansıtıp Galatasaray maçından galibiyetle ayrılırız" diye konuştu.

Yeni transferlerden Volkan Al ise Konyaspor'un iyi bir takım olduğunun altını çizerek, "Biz de burada iyi birşeyler yapmaya çalışacağız. Hedefim ilk önce 11'de yerimi almak. Daha sonra da Konyaspor'a birşeyler vererek iyi yerlere getirmek olacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 13:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?