3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Konyaspor kondisyon depoladı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. 

Tatlıcak M.Tevfik Lav Tesisleri'nde sabah saatlerinde toplanan Yeşil-beyazlı futbolcular, ilk olarak kısa bir müddet sahada düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Ardından tesislere geçen futbolcular kondisyon salonuna giderek çalışmaya burada devam etti. Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın katılmadığı antrenmanı yardımcısı Lütfi Hindal Gündüz yönetti. İzinli olduğu için dünkü idmana katılmayan Okan Koç da takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Yeşil-beyazlı oyuncu Sedat Ağçay, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, lige verilen arayı verimli geçirmek istediklerini ifade ederek, "Her takımın değerlendirmek istediği gibi kondisyon ağırlıklı geçecek. Seriden iyi çıktığımızı düşünüyorum. Bundan sonra kendi ayarımızdaki takımlarla oynayacağız. Puan kaybına tahammülümüz yok. Bahanemiz de kalmadı. İyi futbol oynuyoruz, iyi de çıkışımız var. Bu çıkışımız Bursaspor maçında da devam edecektir. Bursapor maçında çalışmalarımız 3 puan alma yönünde. Bursaspor maçında sahaya 3 puan için çıkacağız" diye konuştu. 

Yeşil-beyazlı futbolcu Mustafa Er ise, zorlu maçları bitirdiklerini ve bundan sonra puan kaybetmek istemediklerini belirterek, "Galatasaray maçında aldığımız beraberlik bizim için çok iyi oldu. Ali Sami Yen'de 15 dakikada 2 gol bulduk. İyi oynadık ve beraberliği aldık. Önümüzdeki haftalarda başarımızı devam ettirmek istiyoruz. 2-3 günlük bir ara vermiştik. Şimdi çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bursaspor maçına kadar çok iyi hazırlanacağız. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağız. Kazanmamız gerek. Saha avantajımızı kullanıp, seyircimizin de desteğiyle 3 puanı alacağız" dedi. 

Fortis Türkiye Kupası'nda mücadele edecekleri B Grubu'nu da değerlendiren Mustafa Er, "Zor ve dengeli bir grup. Herkesin çıkabileceği bir grup. Daha iyi motive olan ve daha çok isteyen takımlar gruptan çıkacaktır. Biz de bunu çok istiyoruz. İnşallah gruptan çıkan iki takımdan birisi biz oluruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 15:23:38
Güncelleme :5 Ekim 2006 Perşembe 15:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ersin AKDENİZ IP: 85.98.45.xxx Tarih : 6.10.2006 14:02:44
KONYASPORA kendi sahasındda karşılaşacagı bursasporla yapacagı h,karşılaşmada başarılar dilerim