4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Konyaspor'da dur durak yok

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'ne verilen 1 haftalık arada çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar buzlu zemine rağmen bugün de antrenman yaptı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesislerinde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çalışan Konyaspor'un antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından sahada çapraz koşu yapan Yeşil-beyazlılar daha sona kondisyon ve istasyon çalışması yaptı.

Yeşil-beyazlı oyuncu Erhan Albayrak, Galatasaray karşısında 92. dakikada yedikleri golle mağlup olmalarının kendilerini moral olarak çok kötü etkilediğini belirterek, "Trabzonspor da bu hafta kaybetti, ama onların gücünü hepimiz biliyoruz. Orada zor bir maç olacağını düşünüyorduk. Tabi bu hafta Kayseri Erciyesspor ile içeride oynamak bir avantajdır. Onu iyi kullanıp deplasmana öyle gitmek istiyoruz. Bence lige ara verilmesi bize yaradı" dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda kalan iki maçı da kazanmak istediklerini anlatan Erhan Albayrak, "Ondan sonra diğer takımların kendi aralarında yapacakları maçlara bakacağız. Belki bir mucize olur. Şans olur, biz turu geçeriz. Ama Samsun'da çok şeyleri kendimiz kaybettik. Oradan en az 1 puan çıkarmak istiyorduk" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 15:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?