4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Konyaspor'da imza şov

Konyaspor, yeni transferleri golcü futbolcu Okan Yılmaz'ın yanı sıra Tayfun Seven, Jobanny Rivero, Gökhan Çakır ve Eray Birnican ile sözleşme imzaladı.

Konya Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde, 2. Başkan Arif Çelik, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Basın Sözcüsü Güven Öten ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bezirci ile Celalettin Çakıcı da hazır bulundu.

Malatyaspor'dan transfer edilen golcü futbolcu Okan Yılmaz ve Antalyaspor'dan transfer edilen Tayfun Seven ile 2.5'ar yıllık, Mecidiyeköyspor'dan transfer edilen Gökhan Çakır, Yıldırım Bosnaspor'dan transfer edilen kaleci Eray Birnican ile 3'er yıllık ve Venezuella 1. Lig takımlarından Caracas'dan transfer edilen Jobanny Rivero ile ise 1 yılı kiralık, opsiyonu Konyaspor'da olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Golcü futbolcu Okan Yılmaz, imza töreninde yaptığı açıklamada, Konyaspor'u hedefleri olduğu için seçtiğini ifade ederek, "Konyaspor yöneticilerine beni transfer etmek için çok uğraştıklarından dolayı, Malatyaspor yöneticilerine de transferimde kolaylık sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Konyaspor'u hedefleri olan bir takım olduğu için tercih ettim ve son derece mutluyum. İnşallah bundan sonra da takım arkadaşlarımla iyi mücadele vererek Konyaspor'u başarılara taşıyacağız. Forvet oyuncusu olduğum için benden gol bekleniyor. En büyük amacım beklentileri boşa çıkarmamak. Bir futbolcunun başka bir kulübe transfer olduğu zaman başarılı olması lazım. Bursaspor'da 9 sene top oynadım, 3 kez gol kralı oldum. Beklentileri boşa çıkarmamam lazım. Bu sadece Okan Yılmaz'ın başarısı değil, takımın başarısı olur" diye konuştu.

İmza töreni sonrası yönetim kurulu üyeleri ve yeni transferler basın mensuplarına toplu halde poz verdi.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 15:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?