4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Konyaspor'da transfer şekilleniyor

Konyaspor, 2006-2007 futbol sezonu transferlerini yavaş yavaş şekillendirmeye başladı. 

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre geçen sene Gençlerbirliği'den transfer edilen defans oyuncusu Abdelzaher El Saka istediği fiyattan yüzde 30 indirim yapmazsa takımdan gönderilecek. Kulüpten düşünmek için 1 hafta izin isteyen El Saka'nın yakın çevresiyle durumu görüştüğü öğrenildi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yönetimden ara transfer döneminde Antalyaspor'dan getirilen orta saha oyuncusu Tayfun Seven'in de gönderilmesini istedi. Nurullah Sağlam'ın bu kararının gerekçesi de o seviyede bir çok oyucunun olması olarak açıklandı. 

Öte yandan Yeşil-beyazlılar Kayserispor'un sol kanat oyuncusu Ergün Temel ile Gaziantepspor'un defans oyuncusu Sedat Ağaçay'ın peşine düştü. Ergün'den olumlu cevap alan Konyaspor, Kayserispor'un yüksek bonservis istemesi nedeniyle bu transferi şimdilik askıya aldı. Sedat için de Gaziantepspor ile görüşen Konyaspor yönetimi bu transfer için Kırmızı-siyahlılardan olumlu cevap aldı. Sedat'ın Konyaspor'a gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Konyaspor, geçen sezonun son haftasında Almanya'nın TSG Biacknang takımından getirerek antrenmana çıkardığı 19 yaşındaki forvet oyucnusu Kaan Tosun ile de anlaşmaya vardı. İlk sezonda PAF takımda oynayacak olan Kaan, performansına göre de gelecek sezon A takıma çağırılacak.
.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2006 Pazar 15:04:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?