4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kulaksızoğlu:Penaltımız verilmedi

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında kendi evinde konuk ettiği Denizlisporu 5-1 mağlup etti. 

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Kulaksızoğlu, oyun olarak böyle bir skoru beklemediklerini belirterek, "Bizim geliştirdiğimiz atakta top ceza sahası içinde Konyasporlu futbolcunun eline çarptı ve penaltımız verilmedi. Dönen topta hakemin penaltı vermesiyle oyunun dengesi bozuldu. 

Daha sonra ikinci golü kalemizde bulduk. Buna rağmen toparlandık. Birkaç tane pozisyon bulduk. Fakat, bu pozisyonlarda beceriksiz kaldık. İki maçta 7 gol hiç beklediğimiz bir durum değildi. 

Bugünkü maça çıkarken biri bana böyle mağlubiyet alacağımızı söylese inanmazdım. Ama futbola baktığımız zaman biz maçı kötü oyunla kaybetmedik" dedi. 

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, maç öncesi bu kadar rahat bir galibiyet alacaklarını düşünmediğini söyleyerek, "Maçın ilk bölümünde bulduğumuz erken goller bizi çok rahatlattı. Her iki takımın da oyuncuları çok iyi mücadele ettiler. Yeni transferlerimiz de sahadaydı. Neca, bu oyundan sonra daha iyi performans sergileyecek. Neca'da bir uyum süreci var. Bunu atlattığı zaman çok daha iyi olacağına inanıyorum. Neca, Da Silva ve Abdullah hayatlarında ilk defa kar altında maç oynadılar. Ama kendilerini bu maça çok iyi hazırladılar. Dolayısıyla galibiyete katkı sağladılar" şeklinde konuştu.
Maçta 2 gol kaydeden Konyasporlu futbolcu Tayfun Türkmen de kazanmaları gereken bir maç olduğunu ifade ederek, "Hava şartlarından dolayı zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. O konsantreyle maça çıktık ve erken dakikalarda bulduğumuz golle rahatladık. Oyunun genelinde hocamızın verdiği taktikleri uygulamaya çalıştık. Karşılaşmada mücadeleyi bırakmadık ve bol gollü bir galibiyet aldık" diye konuştu. 

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ise, hava şartlarında çok iyi bir futbol ortaya koydukların belirterek, "Oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Konyaspor, bu oyununu devam ettirmeli. Bu şekilde oynadığımız zaman daha üst sıralarda yerimizi alarak ligi rahat bitireceğiz diye düşünüyorum" görüşlerine yer verdi.
Konyaspor'un genç oyuncusu Uğur da, 3 puan almaları gereken bir maç olduğunu, kendisinin de maçta gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi. 

Denizlispor takım kaptanı Yusuf Şimşek, lige kötü başladıklarını ifade ederek, "Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Bu takımı bizler düzelteceğiz. Geçen yıl nasıl ligde kaldıysak, bu yıl da öyle kalacağız. Önümüzdeki maçtan itibaren Denizlispor hak ettiği yerlere gelecek. Takımda bir sorun var fakat bunu bulamadık. Ama Denizlispor düşmeyecek. Biz güçlü ve karakterli insanlarız. Beşiktaş maçından sonra herkes gerçek Denizlispor'u görecek" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 18:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?