4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Özden Beşiktaş'a gitmeye sıcak bakıyor

Konyaspor'un başarılı file bekçisi Özden Öngün, Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor. 

Yeşil-beyazlı kaleci Özden Öngün yaptığı açıklamada, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a gidebileceğini ifade ederek, "Ben Beşiktaş'a gitmek istemiyorum demedim. Alacakları yabancı kaleci büyük bir isim olduğu zaman gitmeme gerek yok dedim. Beşiktaş'ın gündemine gelen Fransız kaleci İtandje orta halli bir kaleci. O kadar büyük bir isim değil. Durum böyle olursa ve kulüpler anlaşırsa Beşiktaş'a seve seve giderim. Ben yabancı kalecilerle daha iyi çalışıyorum. Ayrıca şöyle bir durum da var. Bu transfer haberi benim kulağıma geleli 1 hafta oldu. Ancak şu zamana kadar ne kendime ne de menajerime resmi teklif yapılmadı. Konyaspor'daki futbol hayatım boyunca çok yabancı kaleciyle çalıştım. Yabancı kaleci olması benim için sorun değil" dedi. 

Konyaspor ile 1 sene daha sözleşmesi olan Özden, "Geçen sene Konyaspor'la olan sözleşmemi uzatmıştım. Eğer bu sene de burada kalırsam sezon bitiminde sözleşmem sona eriyor. O zaman bonservisim elimde olacak ve kulübüm benden para kazanamayacak. Artık onlar ne düşünüyor bilemiyorum. Dediğim gibi kulüpler anlaşırsa ben Beşiktaş'a giderim. Beşiktaş gibi büyük bir camiada oynamak her futbolcunun isteyeceği bir şeydir" şeklinde konuştu. 

Öte yandan, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Ankaraspor ile anlaşmasının ardından teknik direktör arayışları içerisine giren Konyaspor yönetiminin gündeminde bir çok isim olduğu, ancak bu isimlerden hangisinin Konya'ya getirileceği konusunda bir anlaşmaya varılamadığı öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2006 Perşembe 20:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?