18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Öğrenci meclisinden başkana ziyaret

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 31 ilçe öğrenci meclis başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini kazanan Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencisi Şeyma Sunar, öğretmenleri ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz'ü makamında ziyaret etti.

Seçimi kazandıktan sonra İl Öğrenci Meclis Başkanı olan Sunar, Ankara'da Konya ilini temsil edecek. Belediye Başkanı Nazif Tekinöz'ü öğretmenleriyle birlikte makamında ziyaret eden Şeyma Sunar, öğrenci sorunlarının kendisini çok yakından ilgilendirdiğini ve ilkokul yıllarından bu yana bir hedefi olduğunu vurgulayarak, "İlkokul yıllarımdan bu yana hep bunun üzerine kafa yormuşumdur. Biraz da olsa hedefime ulaştığımı, büyük bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nazif Tekinöz ise, Konya İl Öğrenci Meclis Başkanlığı'na seçilen Şeyma Sunar ile bu başarıda katkıları olan okulda görev yapan öğretmenlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Beyşehir Belediye Başkanı olarak kendilerine sonuna kadar destek vereceğimin bilinmesini istiyorum, bunu da açıkça ifade ediyorum.

Öğrenci kardeşimizin Türkiye Öğrenci Meclis Başkanlığı hedefi de var, bu yolda da başarılar diliyorum ve bunun için de elimizden geldiği kadar sizlere belediye başkanlığı olarak destek olacağız. Çünkü, sizin yaptığınız iş Beyşehir'de birçok insanın ve sivil toplum kuruluşunun belki de yapamadığı bir işti. Bunu başardınız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, daha sonra Konya İl Öğrenci Meclis Başkanı Şeyma Sunar ile öğretmenlerini bu başarıdan ötürü kutladığını belirterek, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 06:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?