16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Tuzcuoğlu, icraatlarını anlattı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Büyükşehir Belediye Kanunu'yla ilçeye bağlanan muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıya, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte Dikmeli, Pamukçu, Yenibahçe, Boruktolu, Alakova, Boyalı ve Çomaklı Mahalle muhtarları katıldı. Yeni mahallelerin 30 sene sonra köy olarak görülmemesi için yapılacak çalışmaları değerlendirmek maksadıyla bu toplantıyı düzenlediklerini kaydeden Başkan Tuzcuoğlu, "Yeni bağlanan mahallelerin büyük çoğunluğunda Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yol çalışmaları tamamlandı. Bu bölgelerle ilgili olarak ilk önce imar planını çıkaracağız. Şimdiden geniş yollar planlıyoruz ve yapılaşmalar ona göre şekillenecek" dedi.

Belediye olarak yaptıkları yatırımlar hakkında muhtarlara bilgi veren Tuzcuoğlu, "300'ün üzerinde yeni yol açtık ve trafiği rahatlatmak için ana arterler üzerinde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyoruz. Belediyemiz için çok önemli bir değere sahip olan Et Kombinası arazisi ile 2 dönem yapacağımız yatırımları finanse edebileceğiz. Bu arazi ile belediyemiz fakirlikten kurtulacak. Uygulayacağımız dönüşüm projesiyle ilçemizin güzelliği daha da artacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 17:57:00
Güncelleme :14 Eylül 2005 Çarşamba 18:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?