18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Öğretmenlere seminer

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde, kız çocuklarının okullaştırılmasına destek kampanyası çerçevesinde öğretmenlere seminer verildi.

Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda yapılan seminere Seydişehir, Beyşehir, Hüyük ve Derebucak İlçeleri'nden 149 öğretmen katılırken, Beyşehir Beytepe İlköğretim Okulu Rehberlik Öğretmeni Tuncay Tek, 18 saat sürecek olan seminerde, öğretmenleri bilgilendirecek.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, "Ülkenin kalkınmışlığında eğitimin önemi, burada öğretmenlerin rolü çok büyük.Çocuklarımızı daha çok okutmak için öğretmenler olarak bize büyük sorumluluklar düşüyor. Bir çocuğun bile eğitim ortamının dışında kalmaması gerekir. Ülkede yaşanan olumlu, olumsuz her türlü gelişme ile ilgili olarak öğretmenlerin kendilerini sorgulamaları ve bu doğrultuda, kendilerini değerlendirmeleri gerekiyor. Öğrenciye verimli olmanın yollarından birisi de; teknolojik gelişmeleri takip ederek, onları önce biz öğretmenlerin öğrenmesi gerekir. Bu anlamda destek ve çabalarımızın artarak devam etmesi, ülkemizin yararına olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 12:31:40
Güncelleme :7 Eylül 2005 Çarşamba 12:50:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?