23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Belediye'den özürlü öğrencilere yardım

Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, Seyit Harun İlköğretim Okulu Zihinsel Özürlü sınıfında okuyan 6'sı erkek, 2'si kız, toplam 8 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Kaban ve ayakkabıları öğrencilere kendi elleriyle giydiren Başkan İbrahim Halıcı:  “İlçemizdeki Seyit Harun İlköğretim Okulu'nda ilk olarak sınıf açılmasına öncülük eden gönüllü kuruluşlara ve şahıslara minnet borçluyuz. Biz de bu yavrularımızın kaban ve ayakkabı ihtiyaçlarını temin ettik" dedi. Halıcı, 5-6 km'lik uzaklardan gelen öğrencileri belediyenin servis araçlarıyla okula getirip götürdüklerini de belirterek, "Öğretmenlerini tebrik ediyor, ailelerine sabır diliyorum’’ diye konuştu.

Anadolu Üniversitesi Özel Eğitim Fakültesi Zihinsel Özürlüler Sınıf Öğretmeni Şirvan Demirhan Koku da, bu okulda 3 yıldan bu yana öğretmenlik yaptığını anlatarak, şunları söyledi: “Yaşları 08-15 arası, 8 öğrencimiz var. Yoksul aile çocukları, ilçemizde böyle bir sınıfta eğitim görmektedir. Öğrenimi standartların üzerindedir. Amacımız bu çocuklarımızı topluma kazandırmak olacaktır."

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 21:17:40
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 03:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?