19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Seydişehirliler Antalya'daki yemekte buluştu

Seydişehirliler Derneği tarafından düzenlenen Seydişehirlilerle Buluşma ve Kaynaşma Gecesi Antalya öğretmenevi konferans salonunda yapıldı.

Geceye Ankara, Seydişehir, Antalya, ve Antalya çevresinde ikamet eden çok sayıda Seydişehirli katıldı. Seydişehir Belediyesinin Seydişehir ilçe merkezinden kaldırdığı otobüslerle gidenlerin yanı sıra kendi aracıyla Seydişehir'den çok sayıda Seydişehirli geceye katıldı.

Geceye katılanlar arasında Seydişehir Kaymakamı M. Ali Yıldırım, Belediye Başkanı İbrahim Halıcı, Ak Parti ilçe başkanı Abdulkadir Arslan, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Koçak, Esnaf Odası Başkanı Ragıp Karayılan, Seydişehir Okutma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdulkadir Çat, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner katıldı. Derneğin Antalya şube başkanı İkbal Ulaşan ve Ahmet Karademir gelen misafirleri kapıda karşıladılar. İlk olarak geceyi organize eden ekip adına konuşma yapan İkbal Ulaşan “Seydişehirli hemşerilerimizi birlik ve beraberlik geceleri düzenleyip, geleneksel hale getirerek birbirleri ile tanışma ve kaynaşmalarını sağlayacağız. Bu nedenle Seydişehir’e gelmiş ve yaşamış tüm Seydişehirlilerin derneğe maddi ve manevi yönden katkılarını bekliyoruz. Şu anda Antalyada okuyan 5 öğrenciye burs veriyoruz, bu sayıyı çoğaltmak istiyoruz, buda sizlerin katkıları ve destekleri ile olacak” dedi.

Toplantıya katılan Seydişehir Kaymakamı M. Ali Yıldırım selamlama konuşmasında “Biz seydişehirden kalkıp Seydişehirliler gecesine destek vermek için Seydişehirden buraya geldik. Daha çok tanıtım ve katılım olmapsı için bu programı Seydişehir kuğulu parkta yapacağız” dedi. Daha sonra söz alan Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında “Geceye katılan tüm Seydişehirli hemşerilerimizin gecesini kutluyorum. Seydişehirin tanınması için bu geceyi organize edenlere de tüm Seydişehirliler adına teşekkür ediyorum” dedi.

İsmail Sünbül-Kenthaber/Seydişehir
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 15:22:38
Güncelleme :26 Nisan 2006 Çarşamba 13:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VAHİT ÖZTÜRK IP: 85.106.182.xxx Tarih : 20.11.2006 16:17:41
Seydişehir dostlarına selamlar, Seydişehirli ve Seydişehiri seven birisi olarak maalesef ilk kez sitenizi ziyaret ettim ve derneğinizden haberdar oldum. Bendeniz İstanbul'da doğup büyümüş olamama tağmen; ata toprağımızı her yıl ziyaret etmekten son derece keyf alan biri olarak, bu tip sosyal etkinliklerde sizler gibi gönüllü arkadaşlarla tanışmak isterim. Maıl'lerinizi bekliyorum, Çalışmalarınızda başarılar.