17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Polis'ten sağlık taraması

Konya'nın Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümünü etkinlikleri çerçevesinde öğrencileri sağlık taramasından geçirdi.

Halise Güney İlköğretim Okulu'nda sağlık taraması dolayısıyla düzenlenen programa, Seydişehir Kaymakamı M. Ali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Issı, İlçe Sağlık Grup Başkanı Orhan Cihanbey ve polis memurları katıldı. Sağlık taramasında 212 öğrenci taramadan geçirildi, ayrıca öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı. İlçe Emniyet Müdürü Cemal Issı, Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir takım faaliyetler düzenlediklerini ifade ederek, "Bu faaliyetler kapsamında sağlık grup başkanlığı, eczanelerimiz ve teşkilatımız olarak ilçemizin taşımalı öğrencisi fazla olan Halise Güney İlköğretim Okulu'nda sağlık taraması yaptık. Ayrıca diş macunu ve diş fırçası dağıttık. Öğrencilerimizin arasında bulunmaktan çok memnun olduk" dedi.

Sağlık taraması sonrası Kaymakam M. Ali Yıldırım ve Emniyet Müdürü Cemal Issı, sağlık taraması yapan ekibe Sağlık Grup Başkanı Dr. Orhan Cihanbey şahsında teşekkür belgesi verdi.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2006 Salı 15:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?