28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Çaylarrr... Kaç şeker

Akörenli Çaycı Hüseyin; Televizyon dizisinin vazgeçilmez çaycı Hüseyin’e rakip olduğunu iddia ediyor.

Televizyon dizilerinde ki çaycı Hüseyin’e çok benzeyen Hüseyin Karaman adaşı karşısında iddialı olduğunu söylüyor.

Akören Belediyesinde çaycılık yapan 1.35 cm lik Hüseyin Karamanın on parmağında on hüner; Belediyede çay ocağında çalışması yanı sıra, santral de telefonlara bakarak sekreterlik, emlak işleri ve diğer birçok işe de koşturuyor.

Gerçek hayatta çaycılık yapan çaycı Hüseyin Karaman; “ Ben dizi de oynayan çaycı Hüseyin’e rakibim. Onun yaptığı rolün daha iyisini yapabilirim,” dedi. Televizyon dizilerinde ki çaycı Hüseyin’e çok benzeyen Hüseyin Karaman keşfedilmeyi bekliyor.

Gerçek çaycı Hüseyin Karaman; “ 1989 yılında Akören belediyesinde çaycı olarak çalışmaya başladım. Çaycılığın yanı sıra, belediyenin santraline, emlak işlerine ve akla gelebilecek gücümün yettiği bütün işlere koşturdum.

Ailemizde kimse cüce değil. Sadece ben ve 9 yaşındaki oğlumun boyu kısa ama bundan hiçbir zaman eziklik duymadım. Belediyede çalıştığım süre içerisinde her işe koşturdum. Elimden her iş gelir Televizyon dizisinde rol alan çaycı Hüseyin’den daha iyi rol yapacağıma inanıyorum. Onun adı Alpaslan, rol icabı Çaycı Hüseyin adını almış. Ama gerçek hayatta çaycılık yapan benim” dedi.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir / Konya
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 20:21:35
Güncelleme :20 Ocak 2006 Cuma 17:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?