16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Kaza yapan araçta can pazarı

Seydişehir-Konya yolunda meydana gelen kazada araçta sıkışan şoför 2 saat sonra kurtarıldı.

Seydişehir-Konya yolu 26. kilometrede Konya istikametinden Seydişehir istikametine gelen Abdullah Arıcan idaresindeki 42 K 8691 plakalı Opel marka araç yolun kaygan olması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybedilmesi ile Seydişehir istikametine gelirken yolun sol tarafına kayarak yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı.

Çarpma sırasında araç sürücüsü direksiyon başında sürücü koltuğunda sıkıştı. Yaklaşık 2 saat sürücü koltuğunda sıkışık kalan Abdullah Arıcan geç gelen ambulans, Bölge trafik ekipleri vatandaşların yardımı ile kurtarıldı. Yaralı şoför ambulans ile Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı. Geç gelen ambulansa vatandaşlar tepki gösterdi.

Aynı araçta bulunan sürücünün eşi Ayşe Arıcan (1968), çocukları Süleyman (1990), Fatma (1992), Ömer (1998) yaralandı. Yaralılar özel araçlar ve bir ambulans ile Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Ömer Arıcan hemen ameliyata alınırken, diğer yaralılar da devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Karayollarının yolu zamanında temizlemediği için karayolları ekiplerini de eleştiren vatandaşlar, kaza olduktan sonra karayolları ekiplerinin gelmesine de tepki gösterdiler.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir / Konya
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 16:57:36
Güncelleme :27 Ocak 2006 Cuma 12:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?