17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Özdemirden Konya milletvekillerine çağrı

Bayındır Memur-Sen Seydişehir temsilcisi Osman Özdemir hükümetin eğitim, emniyet, diyanet ve daha bir çok kurum çalışanlarına verilecek olan ücret iyileştirmelerine Bayındırlık Bakanlığı'na bağlı personelinde dahil edilmelerini isteyerek özellikle Konya Milletvekilleri'ni bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Özdemir "Bugüne kadar on bir civarında kamu kurumunda ücret iyileştirmeleri yapılmış olup Başbakanlık'ta yürütülmekte olan yasa çalışması ile de eğitim çalışanları, emniyet çalışanlarına ve diyanet çalışanlarının ve birinci sınıf hakim ücretlerine yönelik iyileştirmeler yapılacağı belirtilmektedir.

Hükümetin acil eylem planında yer alan bölünmüş yolların yapımında, tesis kadastrosu çalışmalarında, toplu konut çalışmalarında büyük bir özveriyle gece gündüz demeden ülkemizin her yerindeki şantiyelerde, ailelerinden haftalarca uzak kalan, her türlü zorlu arazi şartlarında hizmetlerine devam eden vefakâr bayındırlık çalışanları Başbakanlıkta yürütülen ücret iyileştirmesi yapılacak kurumlar arasına kendilerinin de dahil edilmeleri beklentisi içindedirler.

Genel merkezimiz çalışanlarının bu beklentilerini ülke yöneticilerine iletmiş, Bayındır Memur Sen Seydişehir Temsilciliği olarak da sayın Konya vekillerimizin de Başbakanlık'ta yürütülmekte olan ücret iyileştirmesi yapılacak kurumlar arasına bayındırlık çalışanlarının da dahil edilmesi için özverili desteklerini beklemekteyiz. Bayındırlık çalışanlarının bir kez daha hayal kırıklığına uğramayacağını umut ediyoruz" dedi.

İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir / Konya
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 09:21:28
Güncelleme :2 Şubat 2006 Perşembe 10:00:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?