17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Özkan ailesinden anlamlı bağış

Geçen yıl geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Adem Özkan adına ailesi tarafından Seydişehir Devlet Hastanesine 20 bin YTL değerinde diyaliz makinesi bağışlandı. Hastane yönetimi tarafından da Adem Özkan adına bir oda düzenlendi.

Devlet Hastanesinde kent ve çevresinde tedavi gören 28 diyaliz hastası bulunuyor. Haftada 3 gün diyalize bağlı kalıyorlar. Her gün Sabah 8–12 arası öğleden sonra 14-17 arası 12 kişi alınıyor.

Hastane Başhekimi Orhan Cihanbey, yapılan bu bağıştan dolayı memnun olduklarını, Adem Özkan anısına hastanelerinde bir de oda düzenlendiğini söyledi. Ve ailesine yaptıkları bağıştan dolayı teşekkür etti.

Haftanın üç günü diyalize bağlı yaşamını sürdüren böbrek hastası Osman Şen (66) yapılan yardımı değerlendirmesinde, "Adem Özkan'ın ailesinin hastaneye yaptıkları bu bağıştan dolayı kendilerine minnettarız. Bizlerin halinden ancak bu hastalığa yakalananlar anlarlar, böyle hayırseverlere ne söylesek azdır. Hastane de görev yapan Doktor, hemşire ve çalışanlarda bizlere yardımcı oluyorlar hizmetten memnunuz" dedi.
İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 08:53:55
Güncelleme :24 Ocak 2006 Salı 14:25:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?