6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Davulculara sabıka kaydı şartı

Nevşehir’de Ramazan ayı süresince vatandaşları sahura kaldırmak için görev yapacak davulculardan sabıka kaydı istendi. Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, yaptığı açıklamada, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde mahallelerde vatandaşları sahura kaldıracak davulcuların görevlendirilmesi konusunda titiz çalışma yürüttüklerini belirtti.

Mahallelerde bir ay süresince davul çalmak isteyen taliplilerden öncelikle sabıka kayıtlarını getirmeleri talebinde bulunduklarını ifade eden Altınışık, şunları söyledi: 

“Ramazan ayı süresince vatandaşlarımızı sahura kaldıracak olan davulcuların seçimi konusunda bütün mahalle muhtarlarımızın oldukça titiz davranmalarını istiyoruz. Öncelikle mahallelerinde davul çalacak kimsenin mahalle sakinlerince de güvenilir kişiler olması bizim açımızdan da son derece önemli. Bu nedenle davulcu adaylarından sabıka kayıtlarını getirmelerini istedik. 30 mahallemizde ramazan davulcusu görevlendireceğiz. Bu kişilerin her şeyden önce güvenilir kişiler olmasına özen göstereceğiz.”


aa
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 19:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?