6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Nevşehir düşme potasından uzaklaşacak

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Nevşehirspor'da Teknik Direktör Ekrem Erdoğmuş, ikinci yarıda küme düşme potasından uzaklaşmak istediklerini belirterek, Nevşehirspor'un ligde kalacağından emin olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Ekrem Erdoğmuş, devre arasında yaptıkları transferlerle iyi bir kadro oluşturduklarını, ikinci yarıda küme düşme potasından uzaklaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Nevşehirspor'un halen ligde topladığı 4 puan ile sonuncu sırada yer aldığını, bunun da Nevşehir gibi bir ile yakışmadığını ifade eden Erdoğmuş, "Güçlü bir kadro oluşturduk. İkinci yarıda herkes Nevşehirspor'un gücünü görecek. Tek isteğimiz taraftarlarımızdan destek olunması. Ben ligde kalacağımıza adım gibi eminim, yeter ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi.

Kulüpte yaşanan maddi sorunların futbolcularını olumsuz etkilediğini belirten Erdoğmuş, "Oyuncularım maddi sorunlarla boğuşuyor, ama bunları dert etmemeye çalışıyoruz. Bize güvenen ve inanan insanlar için ligde kalma savaşımız devam edecek. Ligin başında olsaydık bu kadroyla şu an şampiyonluk kovalıyor olacaktık" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 13:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?