2
Mayıs
2024
Perşembe
NEVŞEHİR

Göngör Özay

Nevşehir’de eğitime arsa ve para bağışlarıyla destek veren hayırseverlere büyük onur.
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’ne maddi ve ayni yardımda bulunan hayırsever vatandaşlara Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından plaket verilecek. 23 Aralık’ta Çankaya Köşkünde düzenlenecek törene Nevşehir’den Göngör Özay ve Emeti Beyhan isimli iki hayırsever davet edildi.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’ne arsa hibe eden vatandaşlarla birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Nevşehir Valisi Mehmet Yılmaz; "Yapılması gereken yardımların en hayırlısı eğitim yardımıdır ve sizler de bu onura ulaştınız. Yaptığınız yardımların tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyorum.Ülkemiz sizler gibi duyarlı vatandaşlarımız sayesinde daha iyi yerlere gelecektir.Yaptığınız yardımlar unutulmayacak." dedi.

60 Yaşındaki Emeti Beyhan isimli hayırsever vatandaş ise maddi imkanları ölçüsünde herkesin yardımda bulunması gerektiğini vurgulayarak; "Büyük bir gönül rahatlığı içerisindeyim" şeklinde konuştu.

Emeti Beyhan ve Göngör Özay dışında diğer arsa hibesinde bulunan hayırseverlere adres değişikliği yüzünden ulaşılamazken plaketlerin 23 Aralık perşembe günü saat 11.00’de Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından verileceği açıkladı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar