3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

130 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplu sünnet şöleninde, sünnet çocukları yerine aileleri hediyeler için birbirleriyle yarıştı.

Tarihi Niğde Kalesi'nde düzenlenen sünnet şöleninde 130 fakir ailenin çocukları erkekliğe ilk adımlarını attı. Şölenden birkaç gün önce sünnet olan çocuklar, kendileri için düzenlenen eğlence programında, palyaçolar ve çeşitli gösteriler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

AK Parti Niğde milletvekilleri Muharrem Selamoğlu, İsmail Göksel, il ve ilçe teşkilatları çalışanları ile sünnet olan çocuklar ve ailelerinin katıldığı törende konuşan AK Parti Niğde İl Başkanı Faruk Akdoğan, bugüne kadar Niğde'de hiçbir
siyasi parti tarafından toplu sünnet organizasyonunun yapılmadığını, bunun ilk kez AK Parti tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, ortaya çıkan tablonun çok manidar olduğunu ifade etti.

Milletvekili Selamoğlu ve Göksel, konuşmaların ardından çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Hediye dağıtımına sünnet olan çocuklardan çok ailelerinin yoğun ilgi göstermesi ortaya ilginç manzaraların çıkmasına neden oldu. Selamoğlu, çocuklar için kitap dağıtmaya çalışırken etrafını saran kadınlar tarafından zor anlar yaşadı.

Selamoğlu, çareyi hediye poşetini kalabalığın ortasına atmakta buldu. Göksel ise, oturduğu yerden çocuklara kapalı zarf içerisinde para dağıtmak isterken çocuklardan çok yine büyüklerin ilgisiyle karşılaştı. Bir müddet sabırla zarfları dağıtan Göksel, yoğun ilgi üzerine hediye dağıtımından vazgeçti.

Kalabalık özel güvenlikçiler tarafından dağıtılırken, bazı çocuklar ise güneşin altında beklemenin verdiği yorgunlukla uyudu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 18:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?