2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

4 bin 500 öğrenciye internet dersi

Niğde’de İnternet Haftası kapsamında Türk Telekom tarafından 4 bin 500 öğrenciye internet dersi verileceği bildirildi.

İnternet Haftası kutlamaları Niğde’de değişik etkinliklerle başladı. Türk Telekom yetkilileri, bir taraftan öğrencilere internetin faydalarını anlatırken, bir taraftan da bilgisayar atölyelerinde uygulamalı eğitim veriyor.

Niğde Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, öğrencilere internet ve kullanımı konusunda bilgiler verildi. Türk Telekom yetkilerinin anlattıklarını dinleyen öğrenciler, internet kullanımının yanında, Türk Telekom’la ilgili kafalarına takılan diğer soruların da cevaplarını aldı. Slayt gösterilerinin ardından bilgisayar atölyelerine alınan öğrenciler, burada internete girerek derste dinlediklerini uygulamaya geçirdi.

22 Nisan Cuma günü son bulacak olan İnternet Haftası boyunca il merkezindeki 21 okulda 4 bin 500 öğrenciye uygulamalı internet kullanımı dersi vereceklerini ifade eden Türk Telekom yetkilileri, bu sayede öğrencilerin interneti sadece oyun oynanacak bir platform olarak değil, derslerine ve ihtiyaçlarına göre dijital yardım alabilecekleri vasıtalar olarak kullanmalarının öğretileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 17:24:56
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 14:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?