3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

60 akademisyene üniversiteden ödül

Niğde Üniversitesi, Uluslararası Atıf İndeksi'nde bilimsel çalışmaları yayınlanan 60 akademisyene, para, plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Hamza Uygun ile akademik personel katıldı.

Uluslararası Atıf İndeksi (SCI) tarafından tanınan dergilerde yayınlanmış bilimsel çalışmaları bulunan üniversite personelinin teşvik edilmesi için düzenlenen törende, 5 akademisyene para ödülü ve plaket, 55 akademisyene ise teşekkür belgesi verildi.

Niğde Üniversitesi'nin her geçen yıl büyüdüğünü ve yaptığı bilimsel çalışmalarla üst seviyelere tırmandığını ifade eden Rektör Hamza Uygun, “Türkiye genelinde 32. sıraya yükseldik. Yaptıkları çalışmalarla bu seviyelere ulaşmamızda emeği bulunan öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından TÜBİTAK tarafından belirlenen puanlama sistemine göre ilk 5'e giren akademisyenlere para, plaket ve teşekkür belgesi verilirken, 55 akademisyene puanlarına göre para ve teşekkür belgesi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?