6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Adaylar sınavda ter döktü

NİĞDE BELEDİYESİ'NDEN MEMUR ALIM SINAVI

Niğde Belediyesi'nin emeklilik nedeniyle boşalan 3 engelli kadrosu için açtığı sınava 144 memur adayı başvurdu.

Kamu kurumlarında çalıştırılan mevcut personelin yüzde 3'ü kadarının engelli personel için ayrılması üzerine emeklilik nedeniyle boşalan memur kadrosu için sınav yapan Niğde Belediyesi başvuruda bulunan 144 memur adayını sınava tabi tuttu.

Niğde Belediyesi olarak boşalan özürlü kadroları için İşkur İl Müdürlüğü ile irtibata geçtiklerini belirten Başkan Faruk Akdoğan, “Müracaat eden vatandaşların isim listesi İşkur tarafından Niğde Belediyesi'ne gönderildi. Niğde Belediyesi memurlarından ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nden görevlendirilen memur ile bir soru hazırlama komisyonu kurduk. Arkasından da sınavlar yapıldı. 144 özürlü vatandaşımız yazılı sınava katıldılar. Sınavda başarılı olan 3 kişi önümüzdeki günlerde Niğde Belediyesi'nde memur olarak göreve başlayacaklar” dedi.

Beklenenin üzerinde başvuru gerçekleştiğini ve adil olmak için sınav düzenlediklerini kaydeden Akdoğan, “Kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Hakkaniyet ölçüleri içerisinde en çok kim doğru cevap verdiyse en yüksek puanı kim aldıysa, bileğinin hakkıyla memur olarak belediyemizde görevine başlayabilecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 16:39:00
Güncelleme :26 Kasım 2010 Cuma 17:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?