4
Mayıs
2024
Cumartesi
NİĞDE

Akdoğan dert dinledi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan halkı dinlemeye devam ediyor.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden Başkan Akdoğan, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, halkının yanında oluyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdiği mahalle gezilerinde, sokak ve caddede çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor. Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Akdoğan gerek belediye de düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp kısa süreliğine dahi olsa sohbet ederken yanlarındaki çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve vatandaşların tüm sorularını büyük bir içtenlikle cevaplayan Başkan Faruk Akdoğan’a vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Ziyaretlerinde halkın problemlerini dinleyen Başkan Akdoğan; “Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini şehrin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Vatandaşlar Başkan Akdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, şehir genelinde alt yapıdan üst yapıya yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini sunuyorlar.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2012 Çarşamba 17:29:27
Güncelleme :2 Mayıs 2012 Çarşamba 17:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?