4
Mayıs
2024
Cumartesi
NİĞDE

Akdoğan evlerde sorun dinliyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, mahalle mahalle evlere ziyaretlerde bulunuyor ve hane fertlerinin sorunlarını dinliyor.

Aşağı Kayabaşı Mahallesi ve Nar Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Akdoğan, sokak ve caddelerde vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyaretlerinde ev halkının sorunlarını dinleyen ve çözümü için notlarını alan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, sohbet havasında geçen ziyarette Niğde'de gerçekleştirilen belediye projeleri hakkında da bilgiler verdi. Nar Mahallesi ve Aşağı Kayabaşı Mahallesinde ev ziyaretinde bulunduğu vatandaşlar Belediye Başkanı Akdoğan'ın hayata geçen projelerini oldukça beğendiklerini ifade etti ve hizmetler için teşekkürlerini sundu.

"Yapılan hizmetler artarak devam edecek"

Niğde'de son 5 yıl içerisinde yapılan hizmetlerin, şehri önceki yıllara göre çok daha iyi bir seviyeye götürdüğünü belirten Belediye Başkanı Akdoğan, "Yapılan hizmetler artarak devam edecek. Niğde'de birçok hizmet gerçekleştirdik, projeleri başarıyla tamamlıyoruz. Bu demek değildir ki Niğde'de her şey bitti. Hizmetler ve istekler hiçbir zaman bitmez. Bizler bunları gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni projeleri halkımıza sunacağız. Daha yapacak çok hizmetimiz var" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2013 Çarşamba 15:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?