30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

AKP adayına gezici tanıtım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan, seçim çalışmalarını sürdürürken daha çok Amerika ve Avrupa ülkelerinde kullanılan Running Board ile tanıtılıyor.

Genel seçim havasında geçen 29 Mart mahalli seçimlerinde adaylar birbiriden farklı tanıtım yöntemleri uyguluyor.

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan, Niğde’de ilk kez kullanılan Running Board’larla şehir turu düzenledi.

İl ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclisi Üyesi adaylarının hazır bulunduğu şehir turunda, Akdoğan bindiği seçim otobüsünden halkı selamladı.

Özellikle Bor Caddesi'nden geçtiği sırada halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Akdoğan, gezinin ardından yaptığı değerlendirmede, geçmiş yıllara göre bu dönem çok farklı bir seçim kampanyası uyguladıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarının profesyonelce ve titizlikle yapıldığını ifade eden Akdoğan, '"Gece gündüz demeden, yaptığımız bütün gayretli çalışmaların sonucunu 29 Mart akşamı alacağız" dedi.

Yönetim anlayışının yanı sıra 29 Mart seçimleri için uygulanan seçim stratejisi ve kampanyası ile de diğer partilerle aralarındaki farkı ortaya koyduklarını belirten Akdoğan, Niğde'yi karış karış gezen Running Boardlar’la Avrupa standartlarında bir kampanya yürüttüklerini vurgulayarak, "Amerika ve Avrupa gibi ülkelerde daha çok kullanılan ve daha önce Türkiye'de çok az ilin tanık olduğu gezici reklam araçlarını da Niğde ile AK Parti tanıştırdı. AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen sloganlar ve Seçim Koordinasyon Merkezi ile özel bir reklam ajansı tarafından hazırlanan yerel slogan ve görsel tasarımlar yedi ayrı araçla her gün Niğde'yi baştan başa dolaştı.

Seçim kampanyasında yapılan çalışmalar içinde halkın en çok ilgisini çeken tanıtım araçları 'Running Board'lar oldu. AK Parti olarak seçim hazırlıkları kapsamında yapılan bütün çalışmalar Niğde'ye ayrı bir renk katıyor. Bu şekilde çevre illerde görülmeyen seçim heyecanını Niğde'ye getirdik" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 21:54:44
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 21:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mutlu erdoğan IP: 195.142.27.xxx Tarih : 30.03.2009 10:49:05

öncelikle sn.faruk akdoğanı kutluyorum işallah niğdemiz için hayırlı olur başarılar diliyorum.