30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

AKP adayından 8 miting

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan, seçim çalışmaları kapsamında 8 ayrı açık hava mitingi yaparak seçmenlerle buluştu.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen mitinglerde projelerini anlatan Faruk Akdoğan, ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Hafta içi düzenlenen açık hava mitinglerini hafta sonunda da hız kesmeden sürdüren Akdoğan, Efendibey, Yukarı Kayabaşı, Aşağı Kayabaşı, Selçuk, Dere ve Şehitler Mahalleleri ile Özbelde mevkisi’nde 8 ayrı mitinge katılarak bir taraftan projelerini anlattı, bir taraftan da seçmenlerin istek ve beklentilerini dinledi.

Faruk Akdoğan, “Bugün ortaya koyduğunuz coşku ve mitinglere gösterdiğiniz yoğun ilgi AK Parti’nin yerel iktidarının habercisidir. Soğuk havaya ve yağmura rağmen bizleri yalnız bırakmayarak alanları doldurdunuz. Bu nedenle biz sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

Zaman zaman miting platformundan inerek vatandaşlarla sohbet eden Akdoğan, çocuklara hediye ve şekerler dağıtırken, kentin 5 büyük mahallesine sosyal tesisler yaptırılacağını ve her birinde oyuncakistan adı verilen oyun parkları olacağı müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?