30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

AKP'li Akdoğan halkla buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan, seçim çalışmaları kapsamında açık hava mitinglerine devam ediyor.

Niğde Perşembe Pazarında halka hitap eden Faruk Akdoğan, seçilmesi halinde Perşembe Pazarının üzerini kapatacağını ve daha modern bir pazar yeri kuracağını belirterek, "30 Mart sabahından itibaren bu çalışmaya başlayacağız ve bu pazar sadece Perşembe değil her gün halkımızın hizmetinde olacak. Böylece hem bölge esnafı, hem de Niğdeli vatandaşların daha rahat bir ortamda alışveriş yapmaları sağlanmış olacak" dedi.

Niğde'de sorun yumağı haline gelen problemleri AK Parti iktidarıyla birlikte çözüme kavuşturacaklarını da dile getiren Faruk Akdoğan, "Kalenin etrafında oturan vatandaşlarımız, hem Niğde'mize yakışmayan, hem de hayatlarını zor şartlar altında sürdürmelerine neden olan evlerde yaşıyorlar. İşte biz daha modern ve çağdaş şehirleşmeye uygun, yeni konutlar yaparak, bu vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Artık çatısı akan, duvarı yıkılan, sit alanı olduğu için bir çivi bile çakılamayan, tadilat yapabilmek için bir sürü kapının aşındırılması gereken evlerden kurtaracağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 12:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?