9
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Alt yapı çalışmaları tam gaz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediyecilik hizmetlerine ara vermeden çalışmaya devam ettiklerini belirterek, belediye olarak önemli birçok hizmete de öncülük ettiklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek Yeşilburç su deposu ana aktarma bağlantılarını gerçekleştirdi. Şehir genelinde belediye hizmetlerinin hız kesmeden artarak devam ettiğine değinen Başkan Akdoğan, “Su hattı çalışmalarımız kapsamında Dere, Yenice, Efendibey, Şehitler ve İnönü, Yukarı Kayabaşı, Aşağı Kayabaşı Mahallelerimiz de yapmış olduğumuz şebeke yenileme çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Asbestli ve pik borudan yapılmış içme suyu şebekelerini iptal ederek, sağlık standartlarına uygun yeni sitem su hatlarını döşedik. Yeşilburç su deposundan itibaren döşemiş olduğumuz yeni su hatlarından su verme işlemine başladık. Bu sayede bir çok mahallemizin içme suyu şebekelerini yenilemiş oluyoruz. İçme suyu bina bağlantıları yapıldı. Asbestli içme suyu borularından mahallelerimiz kurtulmuş oluyor. Hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Niğde Belediyesi olarak önemli bir hizmete daha imza attıklarını kaydeden Başkan Akdoğan, “Her zaman söylediğimiz gibi alt yapı olmadan üst yapı olmaz. Yeşilburç yolu içme suyu ve doğalgaz çalışmasından dolayı bozuldu. Önümüzde ki günler içerisinde Yeşilburç yolunda asfaltlama işlemine başlayacağız. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm Niğdeli kardeşlerimizden özür diliyoruz. Ama bu çalışmaların olması gerekiyordu. Çünkü bu hizmetler halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması için. Biz hizmete devam ediyoruz ve edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2011 Çarşamba 14:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?