6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Alt yapı çalışmaları tam gaz

NİĞDE BELEDİYESİ'NDEN ALT YAPI ÇALIŞMALARI

Niğde Belediyesi kanalizasyon, su hattı ve yağmur suyu hatlarında yaptığı bakım ve yenileme çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar dahilinde Selçuk Mahallesi Mezbaha Caddesinden başlatılan 800'lük kanalizasyon hattı yapımı Bor Caddesi olarak bilinen Dr. Sami Yağız Caddesinde devam ediyor. Caddenin kanalizasyon hattı ve asbestli borularının değişimini tamamlayan ekipler, Dr. Sami Yağız Caddesinde başlattığı kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını Cumhuriyet Meydanından geçerek daha önce yapımını tamamladığı Feridun Zeren Caddesi'ndeki hatta bağlayacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehrin alt yapı sorununun çözülmesi noktasında bir proje hazırladıklarını ve çalışmaların sürdüğünü söyledi. Başkan Akdoğan, "Bir şehrin alt yapısının sağlam olması gerekliliğini hepimiz biliyoruz. Bu bakımdan belediye olarak da bu alt yapı hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız. Gelecek yıl için değil, gelecek nesiller için alt yapı hizmetlerini planlayıp yapıyoruz. Bu çalışmalarımızdan dolayı da tabii ki, esnafımıza, çevreye bir takım rahatsızlıklar veriyoruz. Verdiğimiz rahatsızlık için halkımızdan özür diliyoruz. Ama yaptığımız çalışmalar tamamen halkımızın iyiliği, refahı, mutluluğu için. Bor Caddesinde de kanalizasyon çalışmalarını başlattık" şeklinde konuştu.

Diğer yandan alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, Niğde Üniversitesi Kampus alanında da asfaltlama çalışması yaptı. Kampus alanı içerisinde yeni yapılan fakülte binalarının yanı sıra üniversite yerleşkesi içerisinde bu yıl eğitime açılan Emine Çetintürk Anaokulu yolunun da asfaltlanması sağlandı.

NİĞDE BELEDİYESİ'NDEN ALT YAPI ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2010 Cuma 15:09:05
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 15:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?