6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Arkadaşlarının gözü önünde boğuldu

SERİNLEMEK İSTERKEN GÖLETTE BOĞULARAK ÖLDÜ

Niğde'de, 16 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği sulama göletinde boğularak hayatını kaybetti. Olay, merkeze bağlı Güllüce köyünde meydana geldi. Yaklaşık üç gün önce ailesi ile birlikte tatilini geçirmek için İstanbul'dan memleketi Niğde'ye gelen Ahmet Altın (16), serinlemek için iki arkadaşı ile birlikte sulama göletine gitti.

Yüzme bilmeyen gençler kollarına bağladıkları pet şişelerle göletin serin sularında yüzmeye başladı. Bir süre sonra 4,5 metre derinliğindeki sulama göletinde çırpınmaya başlayan Ahmet Altın, arkadaşlarının bakışları arasında boğularak hayatını kaybetti.

Arkadaşları tarafından ölen gencin ailesine haber verilmesinin ardından olay yerine jandarma ile sivil savunma ekipleri geldi. Yaklaşık dört saat süren çalışmaların ardından gencin cesedi Aksaray'dan gelen dalgıçlar tarafından göletten çıkarılabildi.

Ölen gencin yakınları, olay yerine gelen Niğde Valisi Alim Barut'a, Niğde'de boğulma vakalarına karşı anında müdahale edebilecek dalgıçların olmaması nedeniyle tepki gösterdi. Sudan çıkarılan ceset nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı ön otopsinin ardından Niğde Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SERİNLEMEK İSTERKEN GÖLETTE BOĞULARAK ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2010 Pazar 15:34:03
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 15:42:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?