30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Ata'mızı özlemle andık

NİĞDE'DE, 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ

Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 71. yılında Niğde'de törenlerle anıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı'nda yapılan törene, Niğde Valisi Alim Barut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, askeri ve sivil erkan ile öğrenciler katıldı.

Çelenklerin sunulmasıyla başlayan törende sirenler çalarak saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşının okunması sırasında göndere çekilen bayraklar, Atatürk'ün 71. ölüm yılı anısına yarıya indirildi.

Buradaki töreninin ardından İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda Atatürk'ün hayatının anlatıldığı program gerçekleştirildi.

NİĞDE'DE, 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 13:47:01
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 13:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal ucar IP: 88.226.70.xxx Tarih : 29.11.2009 23:29:15

güzellikler yüregi güzel olan insanlarla yaşanır  hayata dair tüm güzelliklere layık oldugunuzu bilmenizi isterim  komutanım  özledik  görüncede   çok sevindim  zaman ne çabuk geçiyor   tabur komutanın    binbaşı  şimdi ise albay    her zaman sizden bahsediyom arkadaşlarıma  o mübarek ellerinizden öpüyom   keşke buralarda görev yapsaydınız  sizin gibi degerli komutanlar  lazım bu memleket  gerçi  türkiyenin yer yanı  memleketimizdir   bundan sonra sürekli  nigdeyim takip ediçem    belki   sizin bi haberinizle karşılaşırım  kib tekradan o mübarek ellerinizden  öpüyom