2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Barışacaklardı, vuruştular!

Aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle küs olan kardeşlerini barıştırmak isteyen ağabey, amacına ulaşamadı. Giderek büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü, ağabey de dahil dört kardeş hastaneye kaldırıldı 

Niğde'nin Bor İlçesi'nde aralarında husumet bulunan 3 kardeş, barışmak için bir araya geldikleri ağabeylerinin evinde birbirlerini bıçakladı. Ağabeyle birlikte yaralanan 4 kardeş, tedaviye alındı.

Dün gece Şehitlik Tepesi Mevkii'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre ailenin en büyük kardeşi olan 53 yaşındaki Hacı Emin Everdi, aralarında ailevi anlaşmazlık nedeniyle husumet bulunan kardeşlerini barıştırmak için evine davet etti. Bunun üzerine 50 yaşındaki İlhan Everdi, 44 yaşındaki Orhan Everdi ve 24 yaşındaki Fikret Everdi, ağabeylerinin evinde buluştu. Evde yapılan barış toplantısında aralarındaki anlaşmazlık tekrar gündemi gelince tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 4 kardeş, bıçaklarla birbirlerine girdi. Köylülerin müdahalesiyle kavgada daha fazla büyümeden önlenirken yaralanan Hacı Emin, İlhan, Orhan ve Fikret Everdi, Bor Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kasıklarından yaralanan Hacı Emin ile karnından bıçaklanan İlhan Everdi ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Radikal
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 07:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ezgi IP: 88.228.161.xxx Tarih : 27.05.2008 23:17:47

ınsanlar hıc kardeslerıyle kus olurmu et tırnaktan nasıl ayrılmasa kardeslerde bırbırınden ayrılmamalı kardes sonucta ne olursa olsun kusmamelı kus oldular ne oldu degdımı konuları ne olursa olsun bence bana yanlıs bu seyler ölselerdı hıc mı uzulmezlerdı keske hıc kusmeydık derlerı hayatta keskeler yasanmamlı