30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Başbakan'dan destek sözü

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla arayarak kendisini tebrik ettiğini ve Niğde'ye destek sözü verdiğini söyledi.

29 Mart mahalli seçimlerinin Başkan Akdoğan'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkan Faruk Akdoğan, Niğde Gazeteciler Birliği yönetim kurulunu konuk etti. Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Karakaya, Akdoğan'ı tebrik ederek, "Önümüzdeki beş yıllık süre içinde yapacağınız her olumlu hizmet ve çalışmada gazeteciler olarak yanınızdayız" dedi.

Başkan Akdoğan ise, parti kimliğini bir kenara bıraktığını halkın verdiği kimliği yakasına taktığını belirterek, "Bundan sonra işimize bakacağız, halkımızın sorunlarını çözme noktasında lokomotif görevi yapacağız. Eleştiriye her zaman açığız, fakat basınımızın doğru karar ve hizmetlerimizde yanımızda olmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Akdoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini telefonla aradığını ve 15 dakika süren bir görüşme yaptıklarını da belirterek, "Bu görüşmemiz sırasında kendilerinden Niğde adına bir takım taleplerimiz oldu. Birebir görüşmemiz sırasında da kentin taleplerini ileteceğiz. Çünkü bazı durumları şehrimizin avantajına çevirmemiz gerekiyor. Telefon görüşmemizde, belediyenin mevcut borç yükünden, personeline ve bundan sonra nasıl bir yol izlememiz gerektiğine kadar pek çok konuyu konuştuk ve bizim için oldukça verimli geçen bir görüşme oldu. AK Partili belediyeler içinde Niğde'nin gözde belediyelerden birisi olduğunu, geç bir saatte bizi araması ve taleplerimizi dikkate alması Niğde'ye ne kadar çok önem verdiğini gösteriyor. Biz de bunu Niğde'mizin avantajına çevireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 19:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?