3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Başkan Zeren muhtarlarla buluştu

Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, hizmet için ortak hareket etmek istediklerini söyledi.

Niğde Grand Otelde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Murat Zeren, başkan yardımcıları, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Feridun Bilge ve mahalle muhtarları katıldı.

Belediye çalışmalarının yaz kış demeden aralıksız devam ettiğini, bu yıl yaşanan ağır kış şartlarının nedeniyle alt yapıya önemli oranda zarar verdiğini söyleyen Başkan Zeren, “Kış şartlarının memnun ettiği yanları olduğu gibi alt yapı yönünden de bazı olumsuz etkileri beraberinde getirdi. Bizler seçilerek gelmiş insanlarız, ortak hareket edersek en iyi ve hızlı hizmeti üretmiş oluruz. Muhtarlarımız, mahallelerindeki sorunları yazılı bir doküman haline getirerek bize iletirlerse ne gerekiyorsa belediyemizin bütün birimleriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ağır kış şartları nedeniyle buzlanmalara karşı yollara aşırı tuz döktük. Buda asfaltlarımızda çukurlar oluşturdu. Alt yapı yönünden ortaya çıkan sorunların biran önce giderilmesi için çalışıyoruz” dedi.

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Feridun Bilge ise, yerel yönetimlerde muhtarlara da görevler düştüğünü, yapılan birlik çağrısı ile vatandaşları memnun edecek en iyi hizmetlerin daha hızlı ve organize bir şekilde sunulacağına inandığını söyledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 11:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?