30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

BBP'den seçim çıkarması

Büyük  Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, arkalarında işadamları ve patronların değil, önce Allah sonra millet olduğunu belirterek, 29 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühünü alacaklarını söyledi.

Partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgi almak ve beldelerdeki seçim çalışmalarına katılmak üzere Niğde'ye gelen BBP Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Öznur ve Ali Keser, ilk olarak parti binasını ziyaret ettiler. Burada düzenlediği basın toplantısında siyasetin kirletildiğini belirten Hakkı Öznur, milletin birbirini magandalıkla suçlayan siyasiler yerine hizmet üretenleri görmek istediğinin altını çizdi.

Ankara'dan bakıldığında Niğde'den gelen haberlerin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten Öznur, "Bu seçimlerde Niğde'de en az 6 yerde belediye başkanlığını kazanacağız. İl genel meclisinde de bir atılım yapacağımızı şimdiden söyleyebiliriz. Halkımız BBP'ye inanıyor, partili arkadaşlarımızda ve başkan adayı arkadaşlarımızda müthiş bir çalışma var. Bizler de Türkiye'nin her yerini karış karış geziyoruz. Bizim arkamızda patronlar, işadamları yok, arkamızda önce Cenab-ı Allah, sonra milletimiz var. 29 Mart yerel seçimlerinde halkımızın partimize teveccühünü göreceğiz" dedi.

Yerel seçimlerde alınacak başarılı sonucun ardından genel seçimlerde de milletten aldıkları güçle parlamentoda grup kuracaklarını vurgulayan Öznur, işte o zaman nasıl bir muhalefet yapılacağını herkese göstereceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 15:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meltem IP: 88.252.108.xxx Tarih : 17.03.2009 15:57:56

başkan adayını destekliyor  hayırlı olmasını diliyor özellikle niğde il başkanı bünyamin karataşı çalışmaları için kutluyor başarılar diliyorum ......