3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Beder'den erkeklere uyarı

Niğde Valisi Gündüz Beder, yakın bir gelecekte bütün idarecilerin bayan olacağını, erkeklerin daha çok gayret göstermesi gerektiğini söyledi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 2005 yılı faaliyet programı çerçevesinde Niğde ve Kırklareli Gençlik Merkezleri arasında değişim projesi uygulandı.

Kırklareli’nden 15 genç Niğde’ye geldi. Niğde Valisi Gündüz Beder’i makamında ziyaret eden 15 genç, yeni bir şehirde 15 gün boyunca sosyal ve kültürel farklılıkları, gelenek ve görenekleri yerinde inceleme fırsatı bulacak.

Ziyaretten son derece memnun kaldığını belirten Vali Beder, değişim programı ile Niğde’ye gelen bütün gençlerin bayan olmasından dolayı da şaşırdığını ifade ederek, "Son günlerde karne veriyoruz, bakıyorum başarılı öğrenciler hep bayanlar. Sporculara bakıyoruz, ödül veriyoruz, bayanlar. Denge tersine döndü. Bayanlarımız daha gayretli, daha zeki, bir işi tuttular mı koparıyorlar. Spor alanında da yavaş yavaş kendilerini gösterdiler. Erkekler daha çok gayret göstersinler o zaman. Yakında idareciler de tüm bayan olacak, göreceksiniz. Çünkü daha çok çalışıyorlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2005 Perşembe 17:07:47
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 15:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?