30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Belediyede dijital restorasyon dönemi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, göreve geldikleri günden bu yana belediyede köklü değişimler başlattıklarını, son olarak dijital restorasyon çalışmalarına geçtiklerini belirtti.

Bilişim teknolojisindeki hızlı gelişmeler, gelişime açık kurumların hizmet kalitesini artırıyor. Bu doğrultuda, Merkezi Nüfus İdaresi ile yapılan anlaşma gereği MERNIS projesini hayata geçiren Niğde Belediyesi’nde ortak sicil yapılanması başlatıldı. Uygulama kapsamında, Niğde Belediyesinden hizmet alan vatandaşlar, belediye hizmet binasında kısa bir işlemin ardından tüm hizmetlerini vatandaşlık numaralarından alabilecek.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Belediye’de göreve geldiğimiz günden bu yana, her anlamda bir restorasyon çalışmasına başladık. Bununda bir ayağını dijital restorasyon çalışmaları oluşturuyor. Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğümüzün yapmış olduğu özverili çalışmalar sonucunda Türkiye genelindeki e-devlet uygulamasına Niğde Belediyesi hazır hale geldi. Artık halkımız belediye ile ilgili tüm işlemlerinde vatandaşlık numarası ile yaptırabilecekler” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 15:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?