3
Mayıs
2024
Cuma
NİĞDE

Belediyeden bahar çalışması

 

Niğde Belediyesi ekipleri, baharla birlikte bozulan yolları onarırken, park yapımı ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.

Sert geçen kışın ardından, Ethem Onbaşı Caddesi'nde sıcak asfalt kaplama, yama çalışmalarını başlatan belediye ekipleri, Efendibey Mahallesi, Amas Bağları Alakuş mevkiinde de 3 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren, mevcut parkların bakım ve onarımının yanı sıra parkların amacına uygun kullanılması için çalışma başlattıklarını belirterek, "En önemli hedefimiz, Niğde'yi yaşanabilir bir çevreye sahip, yaşam kalitesi yüksek bir kent haline dönüştürmek. Bu hedef doğrultusunda şehrimizin yaşam alanlarında mekan düzenlemeleri yaparak, mahalle parklarını her yaşta vatandaşımızın kullanabileceği yerler haline getirebilmek için yeniden düzenliyoruz. Mevcut parkların zaman içerisinde ortaya çıkan ihtiyaçlarını tamamlayarak yeni park düzenlemelerini hayata geçiriyoruz. Parklara yeni oyun grupları ve spor grupları ekleyerek daha kullanışlı hale getireceğiz. Şehrimizin muhtelif yerlerinde ağaç dikimleri ve yeşil alan yapımları devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 10:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?