6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Belediyeden temizlik kampanyası

NİĞDE BELEDİYESİNDEN 'DAHA TEMİZ BİR NİĞDE' KAMPANYASI

Niğde Belediyesi, 'Daha Temiz Bir Niğde' kampanyası çerçevesinde il genelini kapsayan genel temizlik çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kampanyada, temizlik ekipleri bir yandan günlük rutin temizlik hizmetlerini yerine getirirken, bir yandan da vatandaşın şikayetine neden olan noktalarda detaylı ve geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıyor. Efendibey Mahallesindeki Afet Evleri, Polis lojmanları, Yeni Niğde Evleri, Yeşilkent Evleri, Sevgi Evleri ile Şahsüleyman, Şahinali, Dere, İnönü ve İlhanlı Mahalleleri başta olmak üzere bütün mahallelerde temizlik çalışmaları sürdürülüyor.

2010 yılının yeni hizmetlerin ve uygulamaların başlayacağı bir yıl olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde'nin birçok noktasında vatandaşlarımızın da takip ettiği gibi çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmaları 2010 yılında daha da yoğunlaştıracağız. Asıl amacımız daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline dönüşmek. Bu nedenle hizmetlerimizle Niğde'nin her noktasındayız" dedi.

Öte yandan, Niğde Belediyesi yirmi yılı aşkın bir süredir kullanılan belediye logosunu meclis kararı ile değiştirdi. Niğde'nin tarihi, kültürü, doğal özellikleri gibi öğelerin dikkate alındığı logo tasarımında, kentin algılanmasını sağlayan unsurlardan saat kulesi ön plana çıkarıldı.

NİĞDE BELEDİYESİNDEN 'DAHA TEMİZ BİR NİĞDE' KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 17:14:03
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 17:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?