6
Mayıs
2024
Pazertesi
NİĞDE

Belediyespor amatör lige katılıyor

NİĞDE BELEDİYESPOR BÖLGESEL AMATÖR LİGE KATILIYOR

Niğde Belediyespor, bölgesel amatör lige katılıyor.

Niğde Belediyespor Kulübü, 2009-2010 sezonunda birinci amatör kümede şampiyon olması nedeniyle 2010-2011 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Bölgesel Amatör Lige (BAL) katılma kararı aldı. BAL’a katılım için gerekli evraklar tamamlanarak Futbol Federasyonuna teslim edildi. İlerleyen günlerde grupların ve statülerinin açıklanacağı ligde, Ekim ayının ilk haftası itibariyle maçlar başlayacak. Gruplarında şampiyon olan takımların direk üçüncü lige yükseleceği bölgesel amatör ligde heyecanlı ve zevkli maçların yaşanacağı tahmin ediliyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Halkımızın geçen sezon oynanan final maçında göstermiş olduğu ilginin artarak devam edeceğini düşünmekteyiz. Sporun toplumu bütünleştiren güzel bir olgu olmasının bilinciyle, Niğde’deki gençlerimizin önünü açacağını düşünerek, Niğde Belediyespor olarak Bölgesel Amatör Lige katılma kararı aldık. Bundan sonra hızlı bir şekilde antrenör tespiti ile sporcuların transferlerinden sonra çalışmalara başlayıp takımımızı lige hazır bir hale getireceğiz” denildi.

Diğer yandan olağan genel kurulunu gerçekleştiren Niğde Belediyespor’da kulüp başkanlığına Muhammed Ahmet Başaran getirildi. Başkan yardımcılığı görevine Bayram Özmen, Genel Sekreterliğe Olcay Kartal, Muhasip üyeliğe Fatih Kaya ve Katip üyeliğe ise Hanifi Yalçın getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 12:09:01
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 15:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?