2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

BİRKO işçilerine ambulans

Niğde Birleşik Koyunlular A.Ş. (BİRKO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Mumcu, grubunun bir ilki daha gerçekleştirdiğini, özel sektörde faaliyet gösteren sanayi kuruluşları arasında ilk ambulansı alarak personelin hizmetine sunduklarını söyledi.

Niğde Organize Sanayi Bölgesinde bulunan BİRKO Şirketler grubu tesislerinde yapılan törenle değeri 60 bin YTL olan ambulans hizmete sokuldu.

Törende konuşan Erdoğan Mumcu, her konuda personelin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmalar yaptıklarını, fabrika işçilerinin ve idari personelin sağlıkla ilgili en önemli araçlarından biri olan ambulansı da gururla hizmete sunduklarını belirtti.

İl Sağlık Müdürü Osman Gelebek ise alınan ambulansın şirket çalışanlarının yanı sıra 112 Hızır Acil servisi ile ortak kullanımı noktasında çalışma yapacaklarını bildirdi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek ambulans hizmete sokuldu.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 12:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMET MEMET IP: 88.226.131.xxx Tarih : 24.01.2008 10:16:10

YILLARCA HİZMET VERMİŞ BİR FABRİKANIN BUNCA ÇALIŞANINA RAĞMEN BU GÜNE KADAR ARACININ OLMAMASI İLGİNÇ.HELE İKİ KAPISINA KURDELA BAĞLAYARAK HİZMET ADI ALTINDA AÇILIŞ YAPMAK DAHA DA BİR İLGİNÇ.HİÇ OLMAZSA SESSİZ SEDASIZ HALLEDİN DE,ALLAH GÖSTERMESİN İHTİYAÇ OLURDA BİR CAN KURTARIRSA "FABRKADAN ALLAH RAZI OLSUN"DESİNLER.YİNE DE HAYIRLI OLSUN...