30
Nisan
2024
Salı
NİĞDE

Bor heyetinden Ankara çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçesi bir heyet ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçe Başkanı Mahmut Temeltaş, ilçe saymanı Abdullah Tuğrul ile Hacı Çopur, Erdal Gevrekçi, Hüseyin Yalçın, Kenan Zımba ile Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Kızılca Dernek Başkanı Ahmet Efe, Bor’da üç dönem belediye Başkanlığı yapmış olan Mühendis Abdulkadir Sakarya ve 29 Mart Yerel seçimlerinde Bor CHP Belediye Başkan Adayı olan Ömer Fethi Gürer ziyarete katıldı.

Heyet önce CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Orhan Eraslan’ı ziyaret ettiler. Orhan Eraslan’ın yerel seçimlerinde Bor ilçe örgütüne verdiği destek için teşekkür eden heyet üyeleri Orhan Eraslan ile birlikte parti genel Sekreteri Önder Sav makamına çıktılar.Heyet üyeleri ile tek tek ilgilenen Genel Sekreter Önder Sav’a Ömer Fethi Gürer Bor ilçesi anlatan Bor Şehri kitabını takdim etti.

CHP İlçe Başkanı Mahmut Temeltaş’da BİRKO dokuması Atatürk resmi yer alan halıyı genel sekretere takdim etti. CHP Genel Sekreteri Önder Sav özellikle Kızılca’da ikinci kez seçimi kazanan belediye başkan İbrahim Gülümseri başarısından dolayı kutladı.

CHP Yüksek Disiplin kurulu Başkanı Orhan Erasalan ziyarette yaptığı konuşmada Bor ilçesinde alınan seçim sonuçlarını anlatarak bir önceki seçime göre oyların oldukça olumlu biçimde artmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

CHP Genel sekreteri Önder Sav’da Bor’da seçimlerde oyların artırılmasını olumlu bulduğunu belirterek, " Parti olarak hedefimiz genel seçimlerde tek başına iktidar olarak halkın biriken artan sorunlarını çözmektir.“ dedi.

CHP İlçe Başknaı Mahmut Temeltaş Bor’da başarılı bir seçim süreci yaşadıklarını ve son otuz yılın en yüksek oyunu aldıklarını vurgulayarak, "Amacımız ilçemizde bin üyeyi aşmaktır" dedi.

29 Mart Yerel Seçimlerinde Bor Belediye başkan Adayı olan gazeteci yazar Ömer Fethi Gürer’de seçim çalışmalarında 12 bin hanenin tamamına yakınına tek tek gittiklerini ve ilçede yapacaklarını bir program çerçevesinde açıkladıklarını ancak seçimlerde oyları önemde oranda artmasına karşın seçimi kazanmadıklarını belirterek, " Bizim memlekete sevdamız oy alıp almadığımıza bakmadan elimizden geldiği katkıyı sağlamaktır. Bu bağlamda seçimden sonrada arkadaşlarımızla yapabileceğimiz faaliyetleri sürdürdük. Etkinlikler düzenledik. Çabamız çalışmamız bölgemizin gelişmesi ve sorunlarından arınması içindir." dedi.

Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser’de iki kez yapılan seçimlerde başkan olduğuna dikkat çekerek," Kızılca Kasabımızın sorunlarının çözümünde sizlerinde katkısını bekliyoruz. Biz halkımıza en iyi hizmeti verme sözü verdik. Bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav parti olarak örgütlerin yanısıra belediye başkanlarınında sorun ve sıkıntılarında yanlarında olacaklarını vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnunluğu ifade etti. Heyet üyeleri ile toplu ve tek tek resim çekilen Genel Sekreter Önder Sav gelecek yıl Kızılca Bettik Festivaline daveti edildi.

Kenan Zımba/Bor
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 10:33:51
Güncelleme :18 Ağustos 2009 Salı 10:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?