2
Mayıs
2024
Perşembe
NİĞDE

Böyle dilenci görülmedi!

Niğde'de dilencilik yaparak kazandığı paraları faizle başkalarına verdiği iddia edilen bir kişi, alacağını tahsil edemediği bir bina görevlisini darp etti.

Dilencilik yaparak para kazandığı ileri sürülen K.B. (65), Elhacı Mahmut Caddesi'ndeki bir apartmanda kapıcılık yapan Ş.T'ye (45) 125 YTL borç para verdi.

Faizi ile bir ay sonra 160 YTL almak üzere borçluya senet imzalatan K.B, alacağını tahsil edemeyince, Ş.T'yi yumruklayarak darp etti.

Olayın ardından Ş.T, polise şikayette bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan K.B'nin üzerinde yapılan aramada borç senetleri çıktı.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Vatan
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 12:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bayram gulsoy IP: 78.188.112.xxx Tarih : 12.08.2008 20:53:47

boyle dılencıde oluyormus demekkı mılete kendılerını acındırılıyorlar ondan sonra mılete allah rızası ıcın bır sadaka goruyoruz cunku yasadıgımız surece bu olayları allah rızası ıcın dıyorlar dılencıler bızlerde allah rızası ıcın dedıgı ıcın verıyoz dılencıye 5 10 kurus yanuı ne kadar onlemeye calıssakta bu dılencılık olayını yıne turk mıletı olarak bıtıremıyoruz anlıycamız bu dılencılık bıtmez bız turk mıletı olarakta yufka yureklı ınsanlarda acıdıgı ıcın oyle dusundugugumuz ıcın malesef dılecıye para verıyoz yanı kısaca dılencıler bıtmez bızde turk mıletı olarak dılencılere para verıyoz allah rızası dedıklerı ıcın yanı dılencıye degıl allah rızası dedıgı ıcın verıyoz saygılarımla