4
Mayıs
2024
Cumartesi
NİĞDE

Büyüklere ders verdiler

Niğde’de ilköğretim okulu öğrencileri bir duyarlılık örneği göstererek büyüklere büyük bir ders verdi.

Sokak hayvanlarını korumak ve insanları daha duyarlı olmaları konusunda uyarmayı amaçlayan minik öğrenciler, yaptıkları afişleri şehir merkezinde bulunan elektrik direklerine ve araçların camlarına yapıştırdılar.

Sokak köpeklerine yapılan kötü muamelenin son bulmasını isteyen ilköğretim okulu öğrencisi Ebru Büyükbulut, kendisinin çizdiği bir köpek resminden yola çıkarak arkadaşlarının da desteğini alarak böyle bir şey gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kendi uğraşları sonucu çizerek çoğalttıkları afişleri şehir merkezine dağıttıklarını söyleyen minik öğrencilerden Medine Hilal, ise vermek istedikleri mesajın insanların sokak hayvanlarına daha duyarlı olmaları ve sokak hayvanlarını korumayı amaçlayan bir kulüp oluşturularak bunlara zarar verenlerin cezalandırılması sağlamak olduğunu ifade etti.

Yaşlarından beklenmedik bir olgunluk gösteren üç kafadarlardan birisi olan Fırat Güler de arkadaşı Ebru’nun yapmış olduğu resimden yola çıkarak resmin altına sokak hayvanlarını korumayı amaçlayan yazılar yazarak çoğalttıklarını ve afiş haline getirerek bakıma muhtaç olan sokak hayvanlarını özellikle köpekleri korumayı amaçladıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2012 Cuma 15:36:38
Güncelleme :24 Mart 2012 Cumartesi 22:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?